Șuncă Glazurată

Șuncă Glazurată
Șunca glazurată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 815 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, sos worcestershire, șuncă de coadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați șunca într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se toarnă apă la o adâncime de 2 inci. Acoperiți cu un capac etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Coaceți timp de 6 până la 8 ore în cuptorul preîncălzit (toată ziua sau toată noaptea).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor, turnați picăturile și rezervați. Dezosați șunca, îndepărtând și excesul de grăsime și reveniți la tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Îndepărtați grăsimea din partea superioară a picăturilor și aruncați-o. Într-un castron mic, amestecați o cană de picături cu miere, zahăr brun, fum lichid, sos Worcestershire și cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
UmărUmăr
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă peste șuncă, se acoperă și se întoarce la cuptor. Picăturile rămase pot fi aruncate sau rezervate pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți încă 30 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista