Șuncă Glazurată
Șunca glazurată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 815 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, sos worcestershire, șuncă de coadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Așezați șunca într-o tigaie.
Se toarnă apă la o adâncime de 2 inci. Acoperiți cu un capac etanș.
Coaceți timp de 6 până la 8 ore în cuptorul preîncălzit (toată ziua sau toată noaptea).
Scoateți din cuptor, turnați picăturile și rezervați. Dezosați șunca, îndepărtând și excesul de grăsime și reveniți la tigaia de prăjire.
Îndepărtați grăsimea din partea superioară a picăturilor și aruncați-o. Într-un castron mic, amestecați o cană de picături cu miere, zahăr brun, fum lichid, sos Worcestershire și cuișoare.
Se toarnă peste șuncă, se acoperă și se întoarce la cuptor. Picăturile rămase pot fi aruncate sau rezervate pentru alte utilizări.
Coaceți încă 30 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.