Șuncă De Țară Prăjită Cu Sos De Ochi Roșii
Șuncă de țară prăjită cu sos de ochi roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 557 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de picături de slănină, șuncă de țară, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură Prăjită La Țară Cu Sos, Friptură prăjită la țară cu sos, și Țara de pui prăjit cu sos – 7 puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați șunca pe jumătate în cruce. Puneți deoparte
Încălziți picăturile de slănină într-o tigaie din fontă la foc mediu.
Așezați jumătate din feliile de șuncă în tigaie și gătiți la foc mediu până se rumenesc, întorcându-se ocazional.
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Așezați felii de șuncă pe un platou mare de servire; păstrați cald. Repetați procedura cu șunca rămasă.
Rezervați picăturile de tigaie în tigaie.
Adăugați apă în picături în tigaie. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Serviți sos de ochi roșii cu șuncă de țară prăjită.