Șuncă de țară la grătar 2 moduri cu cârnați
Șuncă de țară la grătar 2 moduri cu cârnați este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 233 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mango, șuncă de țară nefumată, șuncă de țară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Cârnați afumați în stil rustic, șuncă și supă de mazăre despicată, Șuncă De Țară Vindecată Cu Anghinare La Grătar, și Smochine proaspete la grătar cu șuncă de țară.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare.
Răsturnați carnea de mango într-un blender.
Adăugați sos BBQ și amestecați până se combină. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Bateți melasa și Dijonul împreună într-un castron mic.
Așezați cârnații pe grătar și grătiți până când sunt fierți.
Așezați ambele tipuri de șuncă pe grătar și periați fie cu sosul mango BBQ, fie cu melasa-glazura Dijon. Grătiți, periați cu sos, pe fiecare parte timp de aproximativ 2 minute sau până când sosul se caramelizează.
Se scoate de pe grătar și se taie felii.
Aranjați felii de șuncă și cârnați pe un platou de servire.