Șuncă Cremoasă De Ciuperci Și Cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă cremoasă de ciuperci și cartofi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 382 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, brânză americană procesată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi la cuptor cu Ragout de ciuperci cremoase, Cartofi prăjiți în ciuperci cremoase și sos Miso, și Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați supa, laptele și pătrunjelul. Într-un 3-qt uns. aragaz lent, strat jumătate din cartofi, ceapă, șuncă, brânză și amestec de supă. Repetați straturile. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când cartofii sunt fragede.