Șuncă, brânză și straturi de ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă, brânză și Stratan de ciuperci. Această rețetă servește 8 și costă 2,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 460 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrucrore, șuncă, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Straturi de mic dejun cu Broccoli, ciuperci și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați ciupercile și cimbru și gătiți, amestecând rar, până când ciupercile se rumenesc ușor în pete și toată umezeala s-a evaporat, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Așezați ouăle într-un castron mare și bateți până se rup.
Adăugați laptele, muștarul și sarea și piperul măsurate și bateți pentru a combina.
Adăugați șunca, pâinea, brânza și amestecul de ciuperci saut și amestecați pentru a combina.
Se toarnă într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și se aranjează într-un strat uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau folie de aluminiu și dați-l la frigider peste noapte.
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Între timp, scoateți straturile din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei.
Scoateți folia de plastic sau folia de aluminiu din straturi și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră.
Scoateți vasul într-o grătar și lăsați-l să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.