Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă, brânză și Stratan de ciuperci. Această rețetă servește 8 și costă 2,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 460 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrucrore, șuncă, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Straturi de mic dejun cu Broccoli, ciuperci și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile și cimbru și gătiți, amestecând rar, până când ciupercile se rumenesc ușor în pete și toată umezeala s-a evaporat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați ouăle într-un castron mare și bateți până se rup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați laptele, muștarul și sarea și piperul măsurate și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați șunca, pâinea, brânza și amestecul de ciuperci saut și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
Mustar Preparat, Optional
7
Se toarnă într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și se aranjează într-un strat uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau folie de aluminiu și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Între timp, scoateți straturile din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți folia de plastic sau folia de aluminiu din straturi și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți vasul într-o grătar și lăsați-l să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.