Șuncă afumată, Gruyere și Frittata de ceapă caramelizată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă afumată, Gruyere și Frittatan de ceapă caramelizată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, arpagic, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Șuncă, Ceapă Caramelizată Și Pizza Gruyere, Ceapă caramelizată și Gruyere Foccacia, și Baie fierbinte de ceapă caramelizată cu slănină și Gruy Otrivre.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, smântâna, brânza Gruyere, sarea și piperul până se spumează. Topiți untul într-o tigaie din fontă la foc mediu.
Adăugați ceapa și cartofii și gătiți bine.
Se toarnă amestecul de ouă deasupra. Trageți marginile de pe părțile laterale ale tigaiei cu o spatulă, astfel încât ouăle să curgă spre fundul tigaiei. Când frittata este pe jumătate setată, adăugați șunca.
Transferați tigaia în cuptorul încălzit.
Coaceți timp de 10 minute până când sunt pufoase și aurii. Faceți duș cu parmezan ras și serviți garnisit cu smântână și arpagic.