Șuncă afumată cu sos de mere-Riesling
Șuncă afumată cu sos de mere-Riesling ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. Acest hor d ' oeuvre are 806 calorii, 71G de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 1,16 USD pe porție. Această rețetă din alimente și vin necesită calvados, unt, scallions și sare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filete de porc umplute cu slănină și sos de mere-Riesling, Compot de mere, salvie și Riesling, și Cockerel în sos de ciuperci Riesling cu tăiței cu panglică.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți grăsimea de șuncă în sus într-o tigaie mare de prăjire.
Adăugați apa în tigaie și coaceți timp de 2 ore.
Se toarnă vinul peste șuncă. Prăjiți timp de 30 de minute. Măriți cuptorul la 35
Ungeți șunca și aranjați merele în jurul ei. Prăjiți timp de 35 de minute; ungeți încă o dată.
Scoateți merele, apoi coajați și tocați.
Coaceți șunca timp de 1 oră și 15 minute, ungând frecvent, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 17
Transferați pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Strecurați sucurile de tigaie într-un castron și îndepărtați grăsimea. Într-o tigaie adâncă, topiți untul.
Adăugați scallions și paprika; gatiti la foc moderat pana cand scallions se inmoaie.
Adăugați Calvados. Folosind un chibrit lung, aprindeți cu atenție Calvados; lăsați alcoolul să ardă.
Adăugați merele și sucurile de tigaie și gătiți până când merele sunt doar încălzite. Condimentează sosul cu sare. Tăiați șunca și serviți cu sosul.