Ștrudel cu brânză de capră și capră cu arome indiene
Rețeta de ștrudel cu brânză de capră și capră cu arome indiene este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați aluat phyllo, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Strudel De Ciuperci Și Brânză De Capră Cu Sirop Balsamic, Omletă De Brânză Curcubeu Cu Șalotă Și Brânză De Capră, și Brânză elvețiană cu sfeclă, brânză de capră și stafide.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați semințele de fenicul, chimenul și chimenul și gătiți la foc mare până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Adăugați ceapa, usturoiul și tulpinile de bietă tocate și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chard Elvețian
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați frunzele de smog, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare până se înmoaie și orice lichid s-a evaporat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Chard Elvețian
5
Se lasă să se răcească, apoi se pliază brânza de capră. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De Capră
6
Preîncălziți cuptorul la 375 și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață de lucru, ungeți și stivați cele patru foi de aluat phyllo; ungeți foaia superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Întindeți umplutura de smog de-a lungul unei margini lungi, lăsând aproximativ 1 inch de filo la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard Elvețian
8
Rulați filoul pentru a forma un cilindru lung, înfășurând capetele în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Transferați strudelul pe foaia de copt, coaseți cu fața în jos și periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Coaceți aproximativ 35 de minute, până devin aurii și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se lasă să se răcească 20 de minute, apoi se taie în 12 bucăți și se servește.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Fram Wines Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.