Șoareci De Pere Caramel
Caramel pere soareci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 32. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți nucșoară, nasturi de bomboane, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupcakes Cu Pere De Caramel Cu Glazură De Caramel, Șoareci Munchable, și Șoareci Cupcakes.
Instrucțiuni
Aliniați o tavă cu hârtie pergament sau folie. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Chiar înainte de a face caramel, miez și se taie pere în opt pene, tocirea partea tăiată, astfel încât să poată pune pe o suprafață plană coaja cu fața în sus.
Așezați o frigăruie în fiecare pană, acoperiți cu un prosop de hârtie și dați deoparte.
Combinați zaharurile, siropul de porumb, untul, 1/2 cană smântână grea, vanilia și nucșoara într-un vas cu sos greu. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant cu o lingură de lemn. Când amestecul a ajuns la fierbere rapidă, adăugați încet crema rămasă, mențineți amestecul la fierbere. Asigurați-vă că ștergeți orice zahăr suplimentar din partea oalei. Fixați un termometru cu bomboane pe partea laterală a oalei cu vârful scufundat. Se fierbe amestecul rapid, amestecând ușor, până când amestecul înregistrează 240 de grade F pe termometrul cu bomboane, aproximativ 10 minute. Scoateți imediat de pe foc.
Turnați caramelul într-un bol rezistent la căldură medie folosind o spatulă de cauciuc, astfel încât să nu răzuiți fundul vasului.
Lăsați caramelul să se odihnească până se îngroașă și se răcește ușor, aproximativ 3 minute.
Ștergeți excesul de umiditate din pere folosind prosoapele de hârtie. Scufundați perele complet în caramel, învârtindu-se până când este complet acoperit, lăsați excesul să picure ușor.
Așezați pe tava pregătită. Decorați cu semințe de susan negru pentru ochi și nasuri cu buton de bomboane, în timp ce caramelul este încă moale. Repetați până când toate perele sunt scufundate. Se lasă să se răcească până se întărește aproximativ 30 de minute.