Șoareci De Pere Caramel

Șoareci De Pere Caramel
Caramel pere soareci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 32. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți nucșoară, nasturi de bomboane, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupcakes Cu Pere De Caramel Cu Glazură De Caramel, Șoareci Munchable, și Șoareci Cupcakes.

Instrucțiuni

1
Aliniați o tavă cu hârtie pergament sau folie. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Chiar înainte de a face caramel, miez și se taie pere în opt pene, tocirea partea tăiată, astfel încât să poată pune pe o suprafață plană coaja cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Așezați o frigăruie în fiecare pană, acoperiți cu un prosop de hârtie și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Combinați zaharurile, siropul de porumb, untul, 1/2 cană smântână grea, vanilia și nucșoara într-un vas cu sos greu. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant cu o lingură de lemn. Când amestecul a ajuns la fierbere rapidă, adăugați încet crema rămasă, mențineți amestecul la fierbere. Asigurați-vă că ștergeți orice zahăr suplimentar din partea oalei. Fixați un termometru cu bomboane pe partea laterală a oalei cu vârful scufundat. Se fierbe amestecul rapid, amestecând ușor, până când amestecul înregistrează 240 de grade F pe termometrul cu bomboane, aproximativ 10 minute. Scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Turnați caramelul într-un bol rezistent la căldură medie folosind o spatulă de cauciuc, astfel încât să nu răzuiți fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Lăsați caramelul să se odihnească până se îngroașă și se răcește ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
7
Ștergeți excesul de umiditate din pere folosind prosoapele de hârtie. Scufundați perele complet în caramel, învârtindu-se până când este complet acoperit, lăsați excesul să picure ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Așezați pe tava pregătită. Decorați cu semințe de susan negru pentru ochi și nasuri cu buton de bomboane, în timp ce caramelul este încă moale. Repetați până când toate perele sunt scufundate. Se lasă să se răcească până se întărește aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan NegruSemințe De Susan Negru
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Servi.
10
Halloween Web 2008
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista