Școala de tort de pește Pops
Școala de torturi de pește ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 54 de porții cu 284 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați glazura cu frișcă, bețișoare de acadea din hârtie, scurtarea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Școala de tort de pește Pops, Școala de pește de șerbet, și Aur Sclipici Tort Pops (Lamaie Tort Pops).
Instrucțiuni
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci, folosind apă, ulei și ouă. Mișto. Linia 2 foi cookie cu hârtie cerată. Crumble tort într-un castron mare.
Adăugați glazură; se amestecă bine. Formați în bile de 1 1/4 inch; așezați pe 1 foaie de cookie. Congelați până la fermitate; păstrați la frigider.
În 3 boluri separate, se amestecă fiecare culoare topit bomboane și 1 lingura scurtarea pana se omogenizeaza. Lingură 1/4 cană din fiecare bomboană de culoare într-o pungă de plastic resigilabilă separată pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Tăiați colțul mic al pungii; strângeți punga pentru a pipa aripioarele de pește pe foaia de prăjituri pregătită. La frigider 5 minute.
Scufundați vârful de 1 băț de acadea aproximativ 1/2 inch în bomboane topite și introduceți bățul în 1 bilă de tort nu mai mult de jumătate. Reveniți la foaia cookie. La frigider 5 minute.
Scoateți din frigider 1 la un moment dat. Înmuiați mingea de tort în bomboane topite pentru a acoperi; atingeți excesul. Se acoperă cu zahăr șlefuit. Atașați imediat aripioare de bomboane, cereale pentru gură și confetti pentru ochi. Împingeți capătul opus al bățului în blocul de spumă.
Lăsați să stea până când este setat.