Șampanie de pui și ciuperci necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 319 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Dacă aveți la îndemână făină, șalotă, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Șampanie creveți și ciuperci, A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, și Cupcakes de șampanie roz cu glazură de șampanie de căpșuni #sundaysupper.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente într-un castron puțin adânc. Pui de dragare în amestec de făină; așezați pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 15 minute. Pui de dragare în amestec de făină din nou; reveniți la raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti puiul, in loturi, 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați șobolani în tigaie; gătiți, amestecând des, 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciupercile și usturoiul și gătiți, amestecând des, 10 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă șampania și cimbrul; se aduce la fierbere, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite de pe fundul tigaiei. Reduceți căldura și întoarceți puiul în tigaie. Acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați puiul într-un platou de servire. Amestecați smântâna în amestecul de ciuperci. Gatiti 5 pana la 6 minute sau pana se ingroasa.