Şuncă glazurată de modă veche

Şuncă glazurată de modă veche
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă șunca glazurată de modă veche. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 110 de calorii . Pentru 18 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, suc de cireșe maraschino, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 11% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum șuncă glazurată de modă veche , șuncă la cuptor de modă veche și supă de șuncă și fasole de modă veche .

Instrucțiuni

1
Așezați șunca pe un grătar într-o tavă de prăjire mică, căptușită cu folie. Înscrieți suprafața șuncii, făcând forme de romb adânc de 1/2 inch; introduceți un cuișoare în fiecare diamant. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Gălbenușuri, Albușuri Rezervate Pentru BezeaGălbenușuri, Albușuri Rezervate Pentru Bezea
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți zahărul brun și sucul la fiert. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când glazura se reduce la 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cupe De Mărimea Unei Gustări Fiecare) Piersici Tăiate CubulețeCupe De Mărimea Unei Gustări Fiecare) Piersici Tăiate Cubulețe
3
Ungeți șunca cu 1/3 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Coaceți, descoperit, cu 25-35 de minute mai mult sau până când un termometru arată 140°, ungeți cu glazura rămasă la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gălbenușuri, Albușuri Rezervate Pentru BezeaGălbenușuri, Albușuri Rezervate Pentru Bezea
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista