Şuncă glazurată de modă veche

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă șunca glazurată de modă veche. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 110 de calorii . Pentru 18 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, suc de cireșe maraschino, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 11% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum șuncă glazurată de modă veche , șuncă la cuptor de modă veche și supă de șuncă și fasole de modă veche .
Instrucțiuni
Așezați șunca pe un grătar într-o tavă de prăjire mică, căptușită cu folie. Înscrieți suprafața șuncii, făcând forme de romb adânc de 1/2 inch; introduceți un cuișoare în fiecare diamant. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 2 ore.
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți zahărul brun și sucul la fiert. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când glazura se reduce la 1 cană.
Ungeți șunca cu 1/3 cană glazură.
Coaceți, descoperit, cu 25-35 de minute mai mult sau până când un termometru arată 140°, ungeți cu glazura rămasă la fiecare 10 minute.