Învelișuri de salată de porc și ciuperci

Învelișuri de salată de porc și ciuperci
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Învelișurile de salată de porc și ciuperci ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 75 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de orez, carne de porc măcinată, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Împachetări cu salată de pui precum P. F. Changs-împachetările cu salată sunt delicioase și un aperitiv unic de care se bucură mulți oameni, Împachetări Cu Salată De Ciuperci Și Quinoa, și Împachetări Cu Salată De Ciuperci-Tofu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se Încălzește 1 Lingură. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Se amestecă uleiul rămas, usturoiul, ghimbirul și părțile albe de scallions. Gatiti, amestecand constant, pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Subţire-Subţire-
4
Adăugați carne de porc și saut, despărțind carnea, până când este gătită, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați morcovul și ardeiul gras în tigaie și sotati până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă orezul, castanele de apă, sosul de soia și uleiul de susan. Gatiti, amestecand continuu, pana cand orezul este acoperit si incalzit, aproximativ 3 minute. Opriți focul și amestecați jumătate din verdele de scallion rezervat în amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Împărțiți amestecul de porc între frunzele de salată; se presară cu verdeață suplimentară de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista