Întorsături moi de pâine italiană
Twisturile moale de pâine italiană ar putea fi doar pâinea pe care o cauți. Această rețetă servește 12. Pentru 72 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 de calorii, 11 g de proteine și 13 g de grăsimi. Vă este adus de Taste of Home. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Mergeți la magazin și luați unt, parmezan, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 39 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Twisturile de pâine moale, răsucirile de pâine italiană și răsucirile de covrigi moale de casă.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combina zahărul, 3/4 linguriță de sare, drojdia și 2 căni de făină. Acoperiți și procesați timp de 5-10 secunde. În timpul procesării, adăugați treptat apă caldă și ulei într-un jet constant. Procesați timp de 1 minut sau până când sunt netede și elastice.
Adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină dacă este necesar.
Se intoarce pe o suprafata infainata.
Rotiți într-un 15 inchi. x 12 inchi. dreptunghi.
Tăiați în 12 fâșii. Îndoiți fiecare fâșie în jumătate pe lungime; răsuciți fiecare bandă de mai multe ori. Ciupiți capetele pentru a sigila.
Puneți 2 inchi una de alta pe o tavă de copt unsă.
Într-un castron mic, combinați untul, praful de usturoi, boia de ardei și sarea rămasă.
Ungeți puțin peste aluat.
Stropiți cu condimente italiene sau brânză de parmezan, dacă doriți. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Coaceți la 425° timp de 6-8 minute sau până când se rumenesc.
Ungeți cu amestecul de unt rămas.