Înghețată Raspberry ripple
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, înghețata Raspberry ripple ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. Acest desert are 273 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 327 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zmeură, zahăr tos, ouă și cremă dublă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Înghețată Raspberry ripple, Raspberry Ripple & înghețată de ciocolată albă (fără putinei), și Cremă coagulată și rolă arctică Ripple de zmeură.
Instrucțiuni
Așezați zmeura și 2 linguri de zahăr într-o tigaie mică. Gatiti la foc mediu pana se dizolva zaharul. Se fierbe timp de 5 minute până se îngroașă, apoi se împinge printr-o sită într-un castron și se aruncă semințele rămase în sită.
Așezați ouăle, gălbenușurile și zahărul rămas într-un castron.
Bateți cu un tel electric pentru a combina, apoi puneți-l peste o tigaie cu apă care fierbe ușor, asigurați-vă că vasul nu atinge efectiv apa. Bateți cu telul electric timp de 3-4 minute până când este gros și palid.
Scoateți-l de pe foc și continuați să bateți până se răcește.
Într-un alt castron, amestecați crema până când formează vârfuri moi, apoi pliați ușor în amestecul de ouă rece până când se combină.
Se toarnă amestecul într-un recipient sau vas de mică adâncime care poate fi înghețat.
Rotiți ușor coulisul de zmeură, acoperiți cu folie alimentară și congelați cel puțin 6 ore.
Serviți linguri în boluri cu mango feliat și zmeură suplimentară sau scoateți în conuri și acoperiți cu stropi pentru copii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "