Înghețată picant cu sfeclă

Ai nevoie de un desert fără gluten și lacto ovo vegetarian? Înghețata picant cu sfeclă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 5,74 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18 g de proteine, 90 g de grăsimi și un total de 1149 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru vară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sfeclă, gălbenușuri de ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Înghețată de sfeclă prăjită, Scooped: înghețată de sfeclă prăjită și ciocolată neagră și Profiterole cu înghețată și sos de ciocolată picant.
Instrucțiuni
Prăjiți sfecla la cuptor la 350 de grade până când se înmoaie aproximativ 2 ore. Curățați și tăiați în bucăți mici.
Pune sfecla în blender cu sucul de portocale și pasează până se omogenizează. Împărțiți boabele de vanilie, răzuiți și adăugați semințele la smântână și opărțiți.
Se amestecă gălbenușurile și zahărul și apoi se amestecă în amestecul de smântână. Amestecați la foc mic până când amestecul începe să se îngroașe (suficient pentru a acoperi spatele unei linguri), aproximativ 10 minute.
Luați de pe foc și amestecați ingredientele rămase.
Lăsați înghețata să se răcească la rece. Puneți într-un aparat de înghețată și serviți.;
Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti
Cremă Sherry, Băutură alcoolică și Categoria de produse alimentare sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.