Înghețată Perfectă De Căpșuni Fără Gătit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata perfectă de căpșuni fără gătit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă $2.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 790 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de smântână grea, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată De Căpșuni Paleo, Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți grosolan căpșunile cu zahăr, suc de lămâie și sare folosind un tocător de cartofi într-un castron mare.
Lăsați să stea, amestecând și zdrobind ocazional, 10 minute.
Transferați jumătate din amestecul de căpșuni într-un blender și pur și simplu cu smântână până se omogenizează. Întoarceți crema de căpșuni în castron cu căpșunile rămase și răciți, amestecând ocazional, până la foarte rece, 3 până la 6 ore.
Înghețați amestecul în aparatul de înghețată.
Transferați într-un recipient etanș și puneți-l în congelator pentru a se întări.
Inghetata pastreaza 1 saptamana.