Înghețată Din Scoarță De Hickory
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 2425 calorii, 34G de proteine, și 149g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean), și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați un suport pentru cuptor în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Întindeți coaja de hickory și cojile pe o foaie de copt cu hârtie pergament și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 8 minute.
Combinați laptele și coaja de hickory prăjită și cojile într-o oală mare.
Se încălzește la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până la fierbere. Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți timp de 15 minute, amestecând des.
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească 1 oră la temperatura camerei, apoi se acoperă și se transferă la frigider pentru cel puțin 4 ore și până peste noapte.
Se strecoară laptele printr-o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu pânză de brânză și se aruncă solidele.
Bateți 2 căni de lapte de hickory cu amidonul de porumb într-un castron mediu și dați deoparte.
Combinați restul de 2 căni de lapte de hickory, smântână, zahăr și sare într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent pentru a preveni arderea.
Bateți amestecul de lapte / amidon de porumb, apoi turnați în lapte clocotit. Reduceți căldura la foc mic și gătiți, amestecând continuu, până se îngroașă, 2 până la 3 minute,
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească ușor, apoi se combină cu crema de brânză.
Transferați într-un blender în două loturi și amestecați până când este bine.
Se transferă în recipiente sigilabile și se lasă să se răcească la temperatura camerei fără capace timp de 1 oră. Acoperiți și transferați la frigider. La frigider aproximativ 4 ore.
Procesați într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Scoateți în recipientul sigur pentru congelator și întăriți-l în congelator timp de cel puțin 4 ore înainte de servire.