Înghețată De Scorțișoară
Înghețata de scorțișoară necesită aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 2 și costă $2.36 pe portie. O porție conține 1365 calorii, 17g de proteine, și 106g de grăsime. 492 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Funcționează bine ca desert. Un amestec de smântână grea, sare, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Înghețată de scorțișoară sau Gelato de scorțișoară, Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară, și Înghețată De Scorțișoară.
Instrucțiuni
Așezați scorțișoara într-o tigaie mică, uscată, la foc mic. Păstrați tigaia în mișcare doar până când scorțișoara devine parfumată. Scoateți căldura (rețineți că prea mult timp în tigaie va arde scorțișoara).
Încălziți laptele, zahărul, sarea și scorțișoara și 1 cană de smântână într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând pentru a încorpora scorțișoara în lichid.
Pregătiți strecurătoare peste bol cu crema rămasă peste bol cu gheață: în timp ce amestecul de lapte se încălzește, puneți un bol peste un alt bol umplut cu gheață.
Așezați ceașca rămasă de smântână în vasul care se răcește acum și puneți deasupra o strecurătoare de plasă.
Temperați ouăle, adăugați la amestecul de cremă de scorțișoară: într-un castron separat amestecați gălbenușurile de ou. Turnați încet amestecul de lapte cald în gălbenușurile de ou, amestecând constant pentru a evita amestecarea ouălor.
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță.
Încălziți până când acoperiți o lingură: amestecați amestecul constant la foc mediu cu o lingură de lemn sau o spatulă rezistentă la căldură, răzuind fundul în timp ce amestecați. Când crema devine groasă până când amestecul se îngroașă și acoperă lingura, astfel încât să puteți trece degetul peste acoperire și să nu rulați acoperirea.
Se toarnă crema prin strecurătoare în cremă. Se amestecă până se răcește peste baia de gheață.
Răciți bine amestecul și apoi procesați-l în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "