Înghețată De Mentă Pepene Verde

Pepene verde menta inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 560 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, bucăți de pepene verde, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Vara. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Înghețată Duminica: Înghețată Proaspătă Cu Ciocolată Cu Mentă, Înghețată Duminica: Înghețată Proaspătă Cu Ciocolată Cu Mentă, și Terină de înghețată de mentă-trufe cu sosuri de mentă și ciocolată.
Instrucțiuni
Pureați bucățile de pepene verde într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează; strecurați sucurile din orice solide rămase și puneți-le deoparte, aruncând solidele.
Încălziți 1 cană de smântână grea cu zahărul într-o cratiță la foc mediu-mic până se încălzește. Se amestecă frunzele de mentă în crema încălzită. Acoperiți cratița și scoateți-o de pe foc. Lăsați amestecul să se absoarbă la temperatura camerei timp de 1 oră. Se strecoară într-un castron; aruncați frunzele de mentă.
Bateți gălbenușurile într-un castron până când sunt bătute ușor. Turnați încet crema infuzată cu mentă în gălbenușurile de ou, amestecând constant pentru a preveni gătirea oului; răzuiește amestecul înapoi în cratiță și pune la foc mediu. Amestecați constant, răzuind fundul în timp ce gătiți, până când amestecul se îngroașă și acoperă spatula; se toarnă amestecul printr-o strecurătoare într-un castron împreună cu 1 cană de smântână grea.
Se amestecă sucul de pepene verde în amestecul de cremă.
Se toarnă într-un aparat de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Moscato, Moscato Dasti
Înghețata funcționează foarte bine cu Sherry cremă, vin roșu și Sherry. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "