Înghețată de Mascarpone și marmeladă
Mascarpone & marmeladă înghețată necesită aproximativ 7 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă $1.04 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită semințe păstaie de vanilie, zahăr auriu, lapte plin de grăsimi și mascarpone. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Shortbread cu marmeladă și înghețată Vanillan, Înghețată Mascarpone, și Inghetata Mascarpone Mango.
Instrucțiuni
Puneți gălbenușurile și zahărul într-un castron mare, apoi folosiți un tel electric pentru a bate împreună până devine palid și gros.
Între timp, puneți laptele, mascarpone, vanilia și coaja de portocală într-o cratiță medie și aduceți la fierbere, amestecând pentru a amesteca mascarpone în lapte. Odată ce tocmai a fiert, scoateți focul și bateți-l treptat în amestecul de ouă pentru a face o cremă.
Curățați tigaia, apoi răsturnați crema în ea. Gatiti usor timp de 15 minute, amestecand tot timpul, pana cand amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn. Nu lăsați-l să fiarbă sau ouăle se vor amesteca. Se cerne într-un bol și se lasă să se răcească.
Se amestecă într-o mașină de înghețată până se îngroașă și se omogenizează, apoi se răstoarnă într-un recipient de plastic. Lingurați peste marmeladă, apoi folosiți o frigăruie pentru a ondula marmelada. Acoperiți și congelați cel puțin 6 ore până când este setat. Dacă nu aveți o mașină de înghețată, înghețați crema timp de 4 ore într-un recipient, amestecând și rupând cristalele la fiecare oră până când sunt groase și netede. Rotiți în marmeladă, apoi înghețați solid.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.