Înghețată De Cardamom De Cafea
Cafea Cardamom inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 107G de grăsime, și un total de 1369 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 326 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Înghețată de cafea-Cardamom cu smochine, Granita De Cafea Cu Frisca De Cardamom, și Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea aduceți smântâna și laptele la foc mic. În timp ce lactatele se încălzesc, prăjiți păstăile de cardamom într-o tigaie uscată până când sunt aromate, 1 până la 2 minute și apăsați pe ele pentru a le deschide cu partea plată a unui cuțit. Când lactatele se fierb la foc mic, scoateți-le de pe foc, amestecați păstăile de cardamom, acoperiți și abrupți timp de 30 de minute.
Aduceți lactatele înapoi la foc mic și amestecați cafeaua măcinată.
Se ia de pe foc, se acoperă și se absoarbe timp de 15 minute. Într-o altă cratiță medie, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt foarte bine combinate și ușor îngroșate.
Se strecoară lactatele în amestecul de ouă printr-o strecurătoare cu plasă fină și se aruncă solidele.
Bateți imediat pentru a combina. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand se formeaza o crema pe spatele unei linguri, dar un deget glisat pe spate lasa o linie curata. Se strecoară într-un recipient etanș și se amestecă sare. Chill cremă în frigider cel puțin 6 ore și până la peste noapte.
A doua zi, putinei conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata într-un recipient etanș și răciți-l în congelator până când este ferm și scoopabil, 3 până la 4 ore.