Înghețată de caramele cu bere și șuncă
O porție conține 609 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți unt, sare de mare, sare kosher și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Toffee Crunch Cafea Înghețată, Toate-American Rădăcină Bere Float Brownie Înghețată, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți slănina într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți, amestecând, până când este foarte crocantă, aproximativ 10 minute.
Îndepărtați cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând grăsimea din tigaie.
Adăugați zahărul brun, siropul de porumb, berea, untul, smântâna grea și un vârf de sare și piper kosher în tigaie. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe până se îngroașă ușor, 6 până la 8 minute.
Se transferă într-un bol și se dă la frigider până este gata de servit.
Scoateți înghețata în boluri și lingurați sosul de caramel deasupra.
Garnisiți cu bucățile de slănină crocante, pecanele prăjite și sarea de mare.
Fotografie realizată de Charles Masters