Bună Dimineața Frittata

Bună Dimineața Frittata
Bună dimineața Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 141 calorii. Pentru 1,77 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, brânză cheddar, înlocuitor de ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 73%. Bună Dimineața Wrap, Bună Dimineața Câine, și Bună Dimineața Crepes sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți înlocuitorul de ou, laptele, piperul și sarea; pus deoparte. Într-un 8-in. tigaie rezistentă la cuptor, sotează ardeiul portocaliu și ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați șuncă; încălziți. Reduceți căldura; se acoperă cu amestec de ouă. Acoperiți și gătiți timp de 4-6 minute sau până aproape de setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
3
Descoperiți tigaia; presărați cu brânză. Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 2-3 minute sau până când ouăle sunt complet setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se lasă să stea 5 minute.
5
Tăiați în pene.

Vin recomandat: Vin Spumant

Frittatan în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșe. Un vin foarte plin de viață, care este foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare și ușoară pentru orice petrecere!Această șampanie se împerechează bine cu crustacee, preparate din carne de porc, brânzeturi ușoare și moi și pește bogat.Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Revista