Salată Proaspătă Și Groasă De Pui
Rețeta salată proaspătă și groasă de pui poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru 1,67 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită jumătăți de piept de pui, frunze de salată, stafide și maioneză. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Pui Groasă, Salată De Pui Groasă, și Angel ' s Chunky Chicken Salad.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente; adăugați pui. Sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider 20 de minute.
Între timp, într-un castron mic, aruncați mărul cu suc de portocale; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți iaurtul, maioneza și piperul până se omogenizează. Se amestecă melonul, piersica, țelina, stafidele, nucile, ceapa și amestecul de mere. Acoperiți și refrigerați.
Scurgeți puiul dacă este necesar, aruncând orice marinată în exces. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pui la grătar, acoperit, la foc mediu sau la fiert 4 in. de la căldură timp de 4-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 CP.
Tăiați puiul și amestecați în amestecul de iaurt.
Se servește peste frunzele de salată.