Înghețată De Cafea

Înghețată De Cafea
Înghețata de cafea este un desert care servește 12. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 291 calorii. Un amestec de granule de cafea, amidon de porumb, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 200 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Încearcă Înghețată de cafea înecată în cafea (Affogato Semifreddo Coviglia), Înghețată de cafea de casă și o șansă de a câștiga filtru de cafea Keurig + oferta anului de încântare Internațională, și Înghețată de cafea de casă și o șansă de a câștiga filtru de cafea Keurig + oferta anului de încântare Internațională pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb, cafeaua și untul până se omogenizează. Se amestecă laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UntUnt
CafeaCafea
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește complet. Se amestecă laptele condensat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
VanilieVanilie
3
Într-un castron mare, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă într-un 9-in. tigaie. Acoperiți și congelați timp de 6 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti

Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, băutură alcoolică și categorie de produse alimentare. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista