Înghețată Cu Fructe De Pădure

Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Înghețata cu fructe de pădure ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 14 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 169 calorii. Dacă aveți lapte de unt, apă, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat, și Salată de spanac cu fructe de pădure și Avocado cu Fetan și fistic într-un pansament cremos cu semințe de Mac.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Așezați amestecul de fructe de pădure într-o strecurătoare cu plasă de sârmă; apăsați cu spatele lingurii pe părțile laterale ale strecurătorului pentru a stoarce sucul. Aruncați pulpa și semințele rămase în strecurătoare.
Adăugați zahăr, zară, smântână și suc de portocale în amestecul strecurat; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul în recipientul congelator al unui congelator de 1 galon transformat manual sau electric. Congelați conform instrucțiunilor producătorului. Împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă și lăsați să stea cu 1 oră înainte de servire.
Garnisiți cu fructe de pădure proaspete, dacă doriți.