Înghețată cu cremă de lămâie

Înghețată cu cremă de lămâie
Înghețată cu cremă de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 19 g de grăsimi și un total de 311 de calorii. Pentru 53 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru vară. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, făină, smântână grea pentru frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 17%, ceea ce nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și înghețata cu cremă cu lămâie, înghețată cu cremă cu lămâie Makeover și înghețată cu cremă cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, făina și sarea. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
Arahide Prajite Uscate Tocate Usor SarateArahide Prajite Uscate Tocate Usor Sarate
Un Litru De Lapte Integral, 1/4 Cană RezervatăUn Litru De Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
Borcan Felii De Ghimbir Murat, ScurseBorcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pudră De Gelatină De LămâiePudră De Gelatină De Lămâie
2
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
3
Bateți o cantitate mică de amestec de lapte fierbinte în ouă. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la 160° si imbraca spatele unei linguri de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
Un Litru De Lapte Integral, 1/4 Cană RezervatăUn Litru De Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
3 Linguri De Seminte De Susan, 2 Palme3 Linguri De Seminte De Susan, 2 Palme
4
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna și sucul de lămâie. Se răcește rapid punând tigaia într-un castron cu apă cu gheață; se amestecă timp de 2 minute. Apăsați hârtie cerată pe suprafața cremei. Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Suplimentara, OptionalZmeura Proaspata Suplimentara, Optional
Roșii Roma Fără Semințe și Tăiate Cubulețe, Pentru Ornat, OpționalRoșii Roma Fără Semințe și Tăiate Cubulețe, Pentru Ornat, Opțional
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
1 Cană Alune Prajite Uscate Tocate Ușor Sărate1 Cană Alune Prajite Uscate Tocate Ușor Sărate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Nuci De Pin Tocate1/2 Cana Nuci De Pin Tocate
3 Linguri De Seminte De Susan, 2 Palme3 Linguri De Seminte De Susan, 2 Palme
5
Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Dați amestecul rămas la rece până când este gata de congelare. Când înghețata este înghețată, transferați într-un recipient de congelare; congela timp de 2-4 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De înghețată De Vanilie, înmuiată Dacă Este Necesar1 Cană De înghețată De Vanilie, înmuiată Dacă Este Necesar

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti

Cremă Sherry, Băutura alcoolică și Categoria de produse alimentare sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista