Înghețată Cremoasă De Ouă

Înghețată Cremoasă De Ouă
Crema de înghețată cremă de ouă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1062 calorii, 16g de proteine, și 83g de grăsime pe porție. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de gălbenușuri de ou, fasole de vanilie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Încercați Înghețată Cremoasă De Lămâie, Înghețată Cremoasă De Ouă, și Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti laptele intr-o cratita grea la foc mediu, amestecand des, doar pana apar bule; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați fasole de vanilie; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
3
Scoateți boabele de vanilie din lapte; folosind vârful unui cuțit mic ascuțit, răzuiți semințele de fasole de vanilie în lapte. Aruncați păstăia de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Bateți gălbenușurile de ou și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare până se îngroașă. Bateți treptat laptele cald de vanilie în amestecul de gălbenușuri; reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De VanilieLapte De Vanilie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
5
Gatiti la foc mic, batand constant, 20 de minute sau pana cand un termometru inregistreaza 160 si crema acopera o lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Se ia de pe foc; se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron. Se răcește la temperatura camerei aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă frișcă și ouă; acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Lichior De OuăLichior De Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Se toarnă amestecul de cremă în recipientul congelator al unui congelator de 1 galon transformat manual sau electric. Congelați conform instrucțiunilor producătorului. Împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă; lăsați să stea cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
CremăCremă
GheațăGheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista