Crema de înghețată cremă de ouă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1062 calorii, 16g de proteine, și 83g de grăsime pe porție. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de gălbenușuri de ou, fasole de vanilie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Încercați Înghețată Cremoasă De Lămâie, Înghețată Cremoasă De Ouă, și Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti laptele intr-o cratita grea la foc mediu, amestecand des, doar pana apar bule; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați fasole de vanilie; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
3
Scoateți boabele de vanilie din lapte; folosind vârful unui cuțit mic ascuțit, răzuiți semințele de fasole de vanilie în lapte. Aruncați păstăia de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Bateți gălbenușurile de ou și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare până se îngroașă. Bateți treptat laptele cald de vanilie în amestecul de gălbenușuri; reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Vanilie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
5
Gatiti la foc mic, batand constant, 20 de minute sau pana cand un termometru inregistreaza 160 si crema acopera o lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Termometru De Bucătărie
6
Se ia de pe foc; se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron. Se răcește la temperatura camerei aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă frișcă și ouă; acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Lichior De Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
7
Se toarnă amestecul de cremă în recipientul congelator al unui congelator de 1 galon transformat manual sau electric. Congelați conform instrucțiunilor producătorului. Împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă; lăsați să stea cu 1 oră înainte de servire.