Înghețată Azuki (înghețată japoneză de fasole roșie)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați înghețata Azuki (înghețată japoneză de fasole roșie). Această rețetă face 2 porții cu 1013 calorii, 21g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți fasole adzuki, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată Cremoasă De Lămâie.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.