Înghețata de portocale arsă a lui Bill Gross

Înghețata de portocale arsă a lui Bill Gross
Înghețata portocalie arsă a lui Bill Gross necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.39 pe portie, veți obține un desert care servește 5. O porție conține 1053 calorii, 6g de proteine, și 68G de grăsime. Un amestec de smântână grea, portocale buric, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Înghețata de portocale arsă a lui Bill Gross, Înghețată de portocale arse (adaptată din cartea de bucate Gourmet), și Portocaliu Ars Texan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte, pregătiți portocalele: poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați 1/2 cană de zahăr pe o farfurie. Frecați untul peste portocale, apoi rulați-le în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se toarnă zahărul neutilizat din farfurie într-o tigaie pătrată de 8 inci și se agită pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Așezați portocalele în tigaie și coaceți, mișcându-le o dată pentru a rupe orice zahăr nemopit, până când încep să se coloreze și o parte din zahărul din tigaie începe să se topească, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia din cuptor (lăsând cuptorul pornit) și, folosind clești și un cuțit ascuțit, sfărâmați cu grijă portocalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați sferturile, cu pielea în sus, în tigaia de copt și coaceți până când coaja este maro închis, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați sferturile portocalii să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
8
Scoateți coaja din 4 sferturi rumenite, aruncând pulpa. Lăsați celelalte 4 sferturi intacte.
9
Combinați coaja de portocală, cele 4 sferturi intacte, zahărul din tigaie și restul de 2 căni de zahăr într-un robot de bucătărie și piureul. Se strecoară piureul într-un recipient, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Puneți piureul de portocale într-o cratiță la foc mediu-mic și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De PortocalePiure De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
În timp ce piureul de portocale se încălzește, bateți smântâna, jumătate și jumătate, semințele de vanilie și gălbenușurile de ou împreună într-un castron mare. Apoi, amestecând constant, adăugați încet piureul de portocale fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De PortocalePiure De Portocale
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei, apoi dați-l la frigider până când este rece, 3 până la 4 ore.
4
Congelați amestecul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Vermut StropitorVermut Stropitor
5
Transferați înghețata într-un recipient, acoperiți și păstrați-o în congelator până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1
• Nu aruncați acele boabe de vanilie răzuite!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2
Puneți-le într-un borcan mare, adăugați 4 până la 6 căni de zahăr granulat, acoperiți borcanul și lăsați-l să stea 3 săptămâni pentru a crea zahăr vanilat. Pe măsură ce folosiți zahărul, continuați să adăugați mai mult în borcan. Fasolea se va păstra la nesfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Aproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De ApăAproximativ 6 Căni (1,5 Litri) De Apă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Rețetă din zece: toate alimentele pe care le iubim, zece rețete pentru fiecare de Sheila Lukins (Editura Workman, 2008).
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista