Înghețarea Boabelor Mexicane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Mexican Berry Freeze. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de mure, suc de lămâie, zinfandel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Înghețarea Boabelor De Ciocolată, Cum să înghețe clătite, și Cum să îngheți Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți toate ingredientele (cu excepția garniturii) într-un blender și rotiți până când sunt foarte netede*.
Se toarnă amestecul în 3 pahare răcite și se ornează cu fructe de pădure proaspete frigăruite pe scobitori.
*Dacă semințele vă deranjează, împingeți amestecul printr-o strecurătoare fină cu spatele unei linguri mari.
Snack Bar: pepite prăjite, sărate (semințe de dovleac).
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unic 2012 are straturi de cireșe sălbatice, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșie rubinie palidă și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.