Zuppa Osso Buco

Zuppa Osso Buco
Zuppan Osso Buco este o rețetă mediteraneană care servește 4. Acest fel principal are 621 calorii, 47G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin alb, pâine crustă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.

Instrucțiuni

1
Combinați vițelul și următoarele 5 ingrediente, apoi rezervați amestecul și clătiți-vă mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Încălziți o oală de supă medie la foc mediu spre mediu-mare. Începeți să tăiați legumele în timp ce oala se încălzește: tăiați morcovii în bucăți de 1/4 inch, tocați țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin în oala fierbinte și morcovi. Întoarceți morcovii pentru a le acoperi în ulei și adăugați țelină și ceapă pe măsură ce le tăiați. Lucrați lângă aragaz, astfel încât să puteți tăia, apoi aruncați în oală. Condimentează legumele cu sare și piper și o frunză de dafin. Se amestecă legumele și se fierbe 5 minute pentru a începe să se înmoaie. Nu lăsați legumele să se rumenească, reduceți căldura dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați vinul și gătiți timp de 1 minut. Apoi, adăugați fasole și roșii și stoc în oală. Puneți un capac pe oală și ridicați focul la mare. Când supa fierbe, aproximativ 3 minute, adăugați bile de 1 inch de găluște de vițel direct în oală. Când ați terminat de adăugat vițelul, amestecați tăiței cu ouă. Fierbeți timp de 6 minute pentru a găti tăiței și găluște de carne. Reglați condimentele și opriți căldura, apoi lăsați-o să stea câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Sezonul GoyaSezonul Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Puneți usturoiul, hamsiile, pătrunjelul și coaja de lămâie pe o tăietură și tocați mărunt amestecul, apoi transferați într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Serviți stoup în boluri puțin adânci, cu câteva lingurițe de gremolata deasupra. Se amestecă gremolata în toată greutatea și se trece pâinea crustă la masă pentru scufundare și ștergere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Osso Buco poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista