Zuppan Osso Buco este o rețetă mediteraneană care servește 4. Acest fel principal are 621 calorii, 47G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin alb, pâine crustă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.
Instrucțiuni
1
Combinați vițelul și următoarele 5 ingrediente, apoi rezervați amestecul și clătiți-vă mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Încălziți o oală de supă medie la foc mediu spre mediu-mare. Începeți să tăiați legumele în timp ce oala se încălzește: tăiați morcovii în bucăți de 1/4 inch, tocați țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin în oala fierbinte și morcovi. Întoarceți morcovii pentru a le acoperi în ulei și adăugați țelină și ceapă pe măsură ce le tăiați. Lucrați lângă aragaz, astfel încât să puteți tăia, apoi aruncați în oală. Condimentează legumele cu sare și piper și o frunză de dafin. Se amestecă legumele și se fierbe 5 minute pentru a începe să se înmoaie. Nu lăsați legumele să se rumenească, reduceți căldura dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați vinul și gătiți timp de 1 minut. Apoi, adăugați fasole și roșii și stoc în oală. Puneți un capac pe oală și ridicați focul la mare. Când supa fierbe, aproximativ 3 minute, adăugați bile de 1 inch de găluște de vițel direct în oală. Când ați terminat de adăugat vițelul, amestecați tăiței cu ouă. Fierbeți timp de 6 minute pentru a găti tăiței și găluște de carne. Reglați condimentele și opriți căldura, apoi lăsați-o să stea câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Puneți usturoiul, hamsiile, pătrunjelul și coaja de lămâie pe o tăietură și tocați mărunt amestecul, apoi transferați într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Serviți stoup în boluri puțin adânci, cu câteva lingurițe de gremolata deasupra. Se amestecă gremolata în toată greutatea și se trece pâinea crustă la masă pentru scufundare și ștergere.
Osso Buco poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione