Zucchini cu portocale și usturoi
Zucchini cu portocale și usturoi este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 148 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 21 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pătrunjel, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Tort De Dovlecei Portocalii, Tort De Dovlecei Portocalii, și Zucchini-Pâine Portocalie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la fumat.
Adăugați dovlecelul și gătiți timp de 2 minute până se rumenesc. Întoarceți bucățile, adăugați usturoiul și gătiți până când dovlecelul se rumenesc. Strângeți jumătățile de portocale în tigaie și lăsați sucul să se reducă la jumătate.
Adăugați pătrunjelul și coaja de portocală. Condimentează cu sare și piper.