Zmeură șifon Pie II
Raspberry Chiffon Pie II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 860 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zmeură, frișcă grea, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Încercați Plăcintă Cu Șifon Cu Zmeură, Zmeură șifon Pie II, și Tort De Sifon Cu Lămâie Cu Cremă De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie combinați 3 căni de zmeură și 2/3 cană de apă. Se fierbe la foc mic până când zmeura este moale. Apăsați amestecul printr-o sită sau strecurătoare pentru a îndepărta semințele și a obține pulpă de zmeură.
Puneți gelatina și 1/4 cană de apă rece într-un castron mic. Puneți deoparte și lăsați gelatina să se înmoaie.
Într-o cratiță medie, amestecați împreună pulpa de zmeură, gălbenușurile de ou și 2/3 cană de zahăr. Aduceți la fierbere completă, amestecând constant.
Se adaugă gelatina în amestecul de zmeură și se amestecă până se dizolvă.
Așezați tigaia într-o baie cu apă rece pentru a se răci complet.
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează.
Adăugați cremă de tartru.
Adăugați 1/3 cană de zahăr puțin la un moment dat, bătând constant până când albii sunt rigizi și lucioși.
Într-un bol separat de amestecare, bateți crema până la rigidizare. Îndoiți ușor împreună cu amestecul de zmeură răcit și bezea. Se amestecă amestecul în crusta de cracare graham. Se răcește cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Garnisiți cu zmeură întreagă.