Ziua Recunostintei Live Friptură De Curcan

Ziua Recunostintei Live friptură de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 107,7 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 2112 calorii, 31g de proteine, și 81g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, măr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 74 de ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de curcan Vermont cu sos Giblet și cârnați și sos de salvie, pentru Ziua Recunostintei, Supă ușoară de curcan rămasă-FitStar-oameni inspirați să trăiască o viață mai sănătoasă, și Ziua Recunostintei Turcia resturi Bliss: Turcia Mac-și-Cheeselets.
Instrucțiuni
Cu două-trei zile înainte de prăjire, dezghețați curcanul în frigider sau într-un răcitor la 38 de grade F, topuri.
Combinați bulionul de legume, sarea, zahărul, boabele de piper, ienibaharul și ghimbirul într-un vas mare și dați la fiert la foc mediu-mare. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul.
Scoateți din căldură. Se răcește saramura la temperatura camerei, apoi se dă la frigider.
În ajunul înainte de prăjire, combinați saramura, apa rece și gheața într-un răcitor.
Așezați curcanul dezghețat (intestine, gât și fleacuri îndepărtate) cu pieptul în jos în saramură. Sigilați răcitorul și folosiți-l ca Otoman. Timp de saramură țintă: 12 ore; întoarceți pasărea o dată la jumătatea drumului.
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Scoateți pasărea din saramură și clătiți în interior și în exterior. Aruncați saramura.
Așezați pasărea pe un suport de prăjire și așezați suportul în interiorul unei tigaie. Uscați pasărea în interior și în exterior cu prosoape de hârtie. Lăsați pasărea să stea la temperatura camerei timp de cel puțin o oră.
Combinați mărul, ceapa, scorțișoara și apa într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde pe mare timp de 5 minute.
Scurgeți și adăugați în cavitatea curcanului, împreună cu rozmarinul și salvia. Truss, dacă vrei. Înveliți ușor pasărea cu ulei de canola. Trageți aripile. Prăjiți pasărea pe raftul inferior al cuptorului timp de 30 de minute.
Introduceți un termometru cu sondă în partea cea mai groasă a sânului și reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Prăjiți până când termometrul înregistrează 155 de grade F, aproximativ 2 1/2 ore.
Scoateți pasărea din cuptor, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a ciopli.