Ziua Recunostintei Live Friptură De Curcan

Ziua Recunostintei Live Friptură De Curcan
Ziua Recunostintei Live friptură de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 107,7 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 2112 calorii, 31g de proteine, și 81g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, măr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 74 de ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de curcan Vermont cu sos Giblet și cârnați și sos de salvie, pentru Ziua Recunostintei, Supă ușoară de curcan rămasă-FitStar-oameni inspirați să trăiască o viață mai sănătoasă, și Ziua Recunostintei Turcia resturi Bliss: Turcia Mac-și-Cheeselets.

Instrucțiuni

1
Cu două-trei zile înainte de prăjire, dezghețați curcanul în frigider sau într-un răcitor la 38 de grade F, topuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2
Combinați bulionul de legume, sarea, zahărul, boabele de piper, ienibaharul și ghimbirul într-un vas mare și dați la fiert la foc mediu-mare. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți din căldură. Se răcește saramura la temperatura camerei, apoi se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
În ajunul înainte de prăjire, combinați saramura, apa rece și gheața într-un răcitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
5
Așezați curcanul dezghețat (intestine, gât și fleacuri îndepărtate) cu pieptul în jos în saramură. Sigilați răcitorul și folosiți-l ca Otoman. Timp de saramură țintă: 12 ore; întoarceți pasărea o dată la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți pasărea din saramură și clătiți în interior și în exterior. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Așezați pasărea pe un suport de prăjire și așezați suportul în interiorul unei tigaie. Uscați pasărea în interior și în exterior cu prosoape de hârtie. Lăsați pasărea să stea la temperatura camerei timp de cel puțin o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Combinați mărul, ceapa, scorțișoara și apa într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde pe mare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scurgeți și adăugați în cavitatea curcanului, împreună cu rozmarinul și salvia. Truss, dacă vrei. Înveliți ușor pasărea cu ulei de canola. Trageți aripile. Prăjiți pasărea pe raftul inferior al cuptorului timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Introduceți un termometru cu sondă în partea cea mai groasă a sânului și reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Prăjiți până când termometrul înregistrează 155 de grade F, aproximativ 2 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți pasărea din cuptor, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a ciopli.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În74 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate66
Revista