Ziti la cuptor cu carpa picanta de porc si carnati 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ziti coapte cu carne de porc picantă și cârnați Rag. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 801 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,13 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fund boston, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ziti la cuptor cu carpa picanta de porc si carnati 4, Ziti la cuptor cu cârnați, și Ziti la cuptor și cârnați.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pancetta și saut până la maro și crocant. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
3
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
4
Adăugați jumătate de carne de porc la picături în oală; saut până la maro, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se transferă în castron cu pancetta. Repetați cu carnea de porc rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați cârnați în aceeași oală. Saut până nu mai este roz, se rupe cu spatele furcii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați ceapă, morcovi, țelină, cimbru, usturoi, foi de dafin și ardei roșu zdrobit. Reduceți căldura la mediu-scăzut;saut până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Frunze De Dafin
Legume
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Cimbru
8
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
9
Adăugați pancetta și carnea de porc cu orice sucuri acumulate; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Carne De Porc
10
Adăugați roșiile cu suc. Acoperiți și gătiți până când carnea de porc este foarte fragedă, ajustând căldura după cum este necesar pentru a menține fierberea blândă și amestecând ocazional, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Carne De Porc
11
Descoperiți oala; înclinați pe 1 parte și îndepărtați grăsimea de pe suprafața cârpei. Apăsați ușor bucățile de porc cu spatele furculiței pentru a rupe carnea grosier. Se condimentează rag-ul la gust cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți la foc mic înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt 15x10x2-inch vas de copt din sticlă sau alt vas de copt de 4 litri. Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Tava De Copt
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Scurgeți pastele;se amestecă în rag. Se condimentează amestecul după gust cu sare și piper; se transferă în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Paste
14
Presărați ambele brânzeturi.
15
Coaceți până se încălzește și auriu, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
* Pancetta (slănină italiană vindecată în sare) este disponibilă pe piețele italiene și în Vitrina frigorifică a multor supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită