Reteta ziti coapte ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 50 minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,69 USD pe porție. Acest fel principal are 878 calorii, 45g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, 4 ceapă, cârnați picanți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ziti La Cuptor, Ziti La Cuptor, și Ziti La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
3
Aduceți o oală mare cu apă la fiert, sareți generos și fierbeți pastele până când sunt al dente, fragede, dar încă ușor ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgere.
5
Aruncați pastele fierte cu sosul marinara, mozzarella cubată, jumătate din parmezan, piper negru și fulgi de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Paste Fierte
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
6
Transferați pastele într-un vas de copt de 9 x 13 inci cu ulei. Acoperiți partea superioară a pastelor cu mozzarella feliată și presărați parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți până se rumenesc ușor și fierbinte, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
8
Serviți imediat.
9
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Gatiti carnatul pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
10
Adăugați ceapa și usturoiul, amestecând, până se rumenesc ușor, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Adăugați roșiile și crenguțele de ierburi și dați la fiert. Coborâți focul și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
12
Îndepărtați și aruncați crenguțele de plante. Se amestecă sarea și se condimentează cu piper, după gust. Utilizați acum sau păstrați acoperit la frigider până la 3 zile sau congelați până la 2 luni.