Zesty Slow-Aragaz Italiană Oală Friptură

Zesty Slow-Aragaz Italiană Oală Friptură
Rețeta Zesty Slow-Cooker Friptură Italiană de oală este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 486 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet, friptură rotundă cu fund de vită, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Zesty Slow Cooker Friptură Italiană, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Lasagna Italiană Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii, morcovii, țelina și roșiile în 3 1/2-qt. aragaz lent. Condimentați friptura cu piper și așezați deasupra. Se amestecă supa, apa, piperul, usturoiul, busuiocul, oregano, pătrunjelul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă peste tot. Acoperiți și gătiți la 10 până la 12 ore. sau până când este gata.** Sfat: pentru sos mai gros, amestecați 1/4 cană de făină universală și 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scoateți friptura din aragaz. Se amestecă amestecul de făină în aragaz, se acoperă și se gătește la înălțime aproximativ 10 min. sau până când amestecul fierbe și se îngroașă. * Pentru a prăji usturoiul, așezați bulbul de usturoi întreg pe o bucată de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Stropiți cu ulei vegetal și înfășurați. Prăjiți la 177°. timp de 45 min. sau până la moale. Curățați și tocați usturoiul. ** Sau la 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista