Zesty Hoppin John Salad

Zesty Hoppin John Salad
Zesty Hoppin John salata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 298 calorii. Un amestec de ulei de măsline, mazăre cu ochi negri, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Anul Nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 96%. Rețete similare sunt Hoppin ' John Salad, Salată Picantă Hoppin ' John, și Salată de creveți și Hoppin' John.

Instrucțiuni

1
Combinați mazărea cu ochi negri, țelina, roșiile Rome, castraveții, ceapa roșie, ardeii grași verzi, galbeni și portocalii și tomatillos într-un bol de salată. Amestecați ușor sucul de lămâie, oțetul balsamic, uleiul de măsline, cilantro și fulgii de ardei roșu în salată. Se răcește înainte de servire; serviți peste frunzele de salată romaine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomaineRomaine
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Tomate RomaTomate Roma
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomatillosTomatillos
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CastraveteCastravete
țelinățelină
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista