Zece Cuișoare Usturoi Marinată

Zece Cuișoare Usturoi Marinată
Nevoie de o marinată fără gluten și fără lactate? Marinada cu zece căței de usturoi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 186 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, sos de friptură, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt 25-supă de usturoi cu cuișoare, Pui Cu Cățel De Usturoi, și Pui De Cățel De Usturoi Prăjit.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați împreună ulei vegetal, sos Worcestershire, sos de soia, sos de friptură, apă, sare, piper, ceapă și usturoi până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pătrundeți mai multe găuri în carne cu un cuțit ascuțit și puneți-le într-un vas puțin adânc. Se amestecă încă o dată marinada și se toarnă încet peste carne, sufocând blatul cu usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 36 de ore. Gatiti dupa dorinta.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista