Zară-Tort De Cafea Cu Mere
Buttermilk-tort de cafea cu mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 190 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr brun, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 15%. Încercați Tort De Cafea Cu Lapte Bătut, Tort De Cafea Cu Lapte Bătut, și Orice Tort De Cafea Cu Aromă De Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti 5 minute sau pana cand siropos, amestecand frecvent; rece.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Combinați zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine; adăugați ou și extracte, bătând bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină; bate bine după fiecare adăugare.
Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de 8 inci acoperită cu spray de gătit. Aranjați amestecul de mere peste tort.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește în tigaie pe o grătar timp de 10 minute.
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, 1 linguriță de zară și 1/4 linguriță de vanilie într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Stropiți glazura peste tort.
Se servește cald sau la temperatura camerei.