Zară-Rulouri De Mărar
Zară-mărar role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 175 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână lapte cald, drojdie, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulouri de cartofi cu zară {cele mai pufoase cele mai delicioase rulouri pe care le-am întâlnit vreodată}, Zară Mărar Dip, și Zară Mărar Pâine.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 3 căni de făină, mărar și 1/2 linguriță de sare în amestecul de zară. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează dimensiunea. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți în jumătate. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), formați porțiunea în 6 ovale (lungi de 2 inci) pe o suprafață făinoasă.
Rotiți fiecare porțiune strâns, începând cu o margine lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; strângeți cusătura și capetele pentru a sigila.
Așezați rulouri, coaseți părțile laterale în jos, pe o foaie mare de copt presărată cu făină de porumb. Repetați cu porțiunile de aluat rămase.
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți albusul de ou peste rulouri; presărați cu 1/2 linguriță de sare.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când rulourile se rumenesc pe fund și sună gol când sunt atinse.
Scoateți din tigaie; se răcește pe rafturile de sârmă.