Zară Panna Cotta
Zară Panna Cotta ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 209 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.3 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, zahăr, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Zară Panna Cotta, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta.
Instrucțiuni
Faceți panna cotta: într-un castron, presărați gelatină peste 1 cană de zară; lasa sa se odihneasca 5 minute.
Bateți zahărul și jumătate șijumătate într-o cratiță la foc mediu pentru a dizolva zahărul. Când amestecul începe să se baloneze la margini, se toarnă peste amestecul de zară și se amestecă pentru a combina și dizolva gelatina. Se amestecă Zara rămasă. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine și se împarte uniform între șase 6 oz. ramekins. Puneți la frigider panna cotta până la set, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Faceți sos: amestecați zmeura cu sucul și zahărul în robotul de bucătărie până se omogenizează. Tulpina; aruncați solidele.
Pentru a slăbi panna cotta, rulați un cuțit cu lamă subțire în jurul marginilor și inversați pe plăci.
Se servește cu sos de zmeură.