Zampone con Patate: Zampone cu cartofi

Zampone con Patate: Zampone cu cartofi
Zampone con Patate: Zampone cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 625 calorii. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Cap la magazin și ridica coadă prim-plan de un porc, piper, următoarele condimente: scorțișoară, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zampone e Fagioli: cârnați și fasole, Cartofi noi cu Oregano (Ariganat patat), și Cartofi și ceapă (Patate E Cipolle).

Instrucțiuni

1
Scoateți zampone din baie și clătiți în apă rece. Se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Într-un castron mare, combinați bine carnea de porc, pielea de șuncă, prosciutto, cârnații italieni și condimentele. Condimentează interiorul zamponei cu sare și piper și umple cu amestecul de porc. Folosind un ac mare și sfoară de măcelar, legați piciorul. Într-o oală mare, așezați zamponul cu suficientă apă pentru a acoperi câțiva centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
ProsciuttoProsciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se pune la foc mare și se aduce la fierbere. Coborâți focul și fierbeți acoperit timp de 2 ore.
4
Între timp cojiți și sferturiți cartofii și puneți-i într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Aduceți cartofii la fiert la foc mare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Odată ce cartofii sunt fierte le scurge și must folosind masher de cartofi, ricer sau moara de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați untul și suficient lapte pentru a face un amestec slăbit, dar omogenizat. Condimentează cu sare și piper după gust. Rezervați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
6
Când zampone este gata, scoateți din apă, lăsați să se odihnească 10 minute, apoi feliați în runde de 1/2 inci și așezați deasupra cartofilor calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Stropiți cu oțet balsamic real și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
DificultateExpert
Gata În27 hrs
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista