Zampone con Patate: Zampone cu cartofi

Zampone con Patate: Zampone cu cartofi
Zampone con Patate: Zampone cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 625 calorii. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Cap la magazin și ridica coadă prim-plan de un porc, piper, următoarele condimente: scorțișoară, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zampone e Fagioli: cârnați și fasole, Cartofi noi cu Oregano (Ariganat patat), și Cartofi și ceapă (Patate E Cipolle).

Instrucțiuni

1
Scoateți zampone din baie și clătiți în apă rece. Se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Într-un castron mare, combinați bine carnea de porc, pielea de șuncă, prosciutto, cârnații italieni și condimentele. Condimentează interiorul zamponei cu sare și piper și umple cu amestecul de porc. Folosind un ac mare și sfoară de măcelar, legați piciorul. Într-o oală mare, așezați zamponul cu suficientă apă pentru a acoperi câțiva centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
ProsciuttoProsciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se pune la foc mare și se aduce la fierbere. Coborâți focul și fierbeți acoperit timp de 2 ore.
4
Între timp cojiți și sferturiți cartofii și puneți-i într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Aduceți cartofii la fiert la foc mare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Odată ce cartofii sunt fierte le scurge și must folosind masher de cartofi, ricer sau moara de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați untul și suficient lapte pentru a face un amestec slăbit, dar omogenizat. Condimentează cu sare și piper după gust. Rezervați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
6
Când zampone este gata, scoateți din apă, lăsați să se odihnească 10 minute, apoi feliați în runde de 1/2 inci și așezați deasupra cartofilor calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Stropiți cu oțet balsamic real și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
DificultateExpert
Gata În27 hrs
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista