Zahăr Brun-Înghețată De Ghimbir
Înghețata de zahăr brun-ghimbir este o fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 298 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, frișcă, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Cu Cremă De Zahăr Brun–Ghimbir, Ananas caramelizat cu zahăr brun-înghețată de ghimbir, și Tort dublu-ghimbir cu zahăr brun Mascarpone frisca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile, atât zaharurile, cât și sarea într-un castron mediu pentru a se amesteca. Aduceți smântână și lapte la foc mic într-o cratiță medie. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în amestecul de gălbenuș. Reveniți la cratiță. Se amestecă la foc mediu-mic până când crema se îngroașă și lasă calea pe spatele lingurii când degetul este tras, aproximativ 5 minute (nu fierbeți).
Transferați crema în castron mediu.
Bateți în vanilie și ghimbir. Se răcește cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Procesați crema în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata în recipientul acoperit și congelați. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Păstrați înghețat.)