Zahăr Brun-Pecan Shortbread

Zahăr Brun-Pecan Shortbread
Zahăr brun-Pecan Shortbread este un vegetarian desert. Această rețetă servește 32. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, amidon de porumb, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Zahăr Brun Pecan Shortbread, Pâine Scurtă De Zahăr Brun, și Pâine Scurtă De Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (prin sare), amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Puneți untul și zahărul brun într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 1 minut). Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză mică. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Amestecul va apărea sfărâmicios.)
5
Presărați apă cu gheață peste amestecul de făină; bate la viteză mică doar până se combină. Formați aluatul în bușteni de 2 (6 inci lungime); înfășurați fiecare buștean în folie de plastic. Se răcește 1 oră sau până când este foarte ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tapetați foile de copt cu hârtie pergament. Desfaceți aluatul; tăiați fiecare buștean în 16 felii folosind un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Așezați cercurile de aluat la o distanță de 1 inch pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Presărați blaturile uniform cu zahăr turbinado, apăsând ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
AluatAluat
10
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din foile de copt; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista