Zahăr Brun-Pecan Shortbread
Zahăr brun-Pecan Shortbread este un vegetarian desert. Această rețetă servește 32. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, amidon de porumb, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Zahăr Brun Pecan Shortbread, Pâine Scurtă De Zahăr Brun, și Pâine Scurtă De Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (prin sare), amestecând bine cu un tel.
Puneți untul și zahărul brun într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 1 minut). Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză mică. (
Amestecul va apărea sfărâmicios.)
Presărați apă cu gheață peste amestecul de făină; bate la viteză mică doar până se combină. Formați aluatul în bușteni de 2 (6 inci lungime); înfășurați fiecare buștean în folie de plastic. Se răcește 1 oră sau până când este foarte ferm.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tapetați foile de copt cu hârtie pergament. Desfaceți aluatul; tăiați fiecare buștean în 16 felii folosind un cuțit zimțat.
Așezați cercurile de aluat la o distanță de 1 inch pe foile de copt pregătite.
Presărați blaturile uniform cu zahăr turbinado, apăsând ușor în aluat.
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din foile de copt; se răcește pe un suport de sârmă.