Zabaglione Gelato

Zabaglione Gelato
Zabaglione Gelato este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 3 și costă 1,58 USD pe porție. O porție conține 605 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, gălbenușuri de ou, marsala importată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Zabaglione Gelato pentru # SundaySupper, Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă, și Zabaglione.

Instrucțiuni

1
Bateti galbenusurile si zaharul intr-un bol mediu pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți laptele și smântâna într-o cratiță medie la foc mediu până când amestecul bulează la margini. Bateți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri; reveniți la cratiță. Se amestecă la foc mediu până când crema lasă calea pe spatele lingurii când degetul este tras peste și temperatura înregistrează 170 km f, aproximativ 6 minute. Se toarnă imediat cremă prin sită setată peste un alt castron mediu. Se amestecă Marsala, romul și vanilia în cremă. Capac; frigider cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
VanilieVanilie
CremăCremă
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
3
Procesați crema în producătorul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
4
Transferați gelato în recipient. Acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatoGelato
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Revista