Yellowtail Crudo Cu Kumquats Și Jalapeincorporo

Yellowtail Crudo Cu Kumquats Și Jalapeincorporo
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Yellowtail Crudo cu Kumquats și Jalapeincurbo ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 592 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 2 fani. Un amestec de fleur de sel, frunze de mentă, coadă galbenă de sushi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Scallop Crudo, Scallop Crudo, și Rulou Cu Coadă Galbenă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați jalapele și puneți-le într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ceapa roșie, presărați sare kosher și aruncați împreună, apoi setați aside.In un vas mic de sos, combinați oțetul și apa și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, se toarnă lichid de murat peste vasul de ardei iute și ceapă. Se lasă deoparte să se răcească 30 de minute.Între timp, feliați peștele în felii de centimetru și aranjați pe o farfurie. Condimentează fiecare felie de pește cu câteva boabe de fleur de sel, după gust. Feliați kumquats subțire, culegând și aruncând orice semințe și așezați câteva pe fiecare felie de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
KumquatKumquat
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 1 sau 2 ardei iute murați la fiecare bucată de pește, împreună cu un pic de ceapă tocată murată.Feliați subțire, sau chiffonade, menta stivuind frunzele împreună, apoi rulând și tăind transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Presărați menta pe întregul vas. Strângeți o pană de lămâie pe pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Stropiți un flux fin de ulei de măsline bun și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista